Modri kot je prostor v nastajanju tako v smislu same infrastrukture (ambient, funkcionalnost, vzdrževanje), kot v smislu dejavnosti, ki se definira sproti (dogodki, projekti, skupnost). Namenjen je multidisciplinarni kulturni produkciji, vključujoč performativne umetnosti, glasbene prireditve, literarne dogodke, ambientalne umetnosti. Prav tako je Modri kot prostor raziskovanja in teoretizacije same dejavnosti ki jo producira. Pod to spada osnovna naravnanost prostora kot prostora v zavestnem nastajanju, prav tako pa različni dogodki v smislu pogovorov, delavnic, predavanj. Modri Kot je tudi projektni prostor, namenjen procesom, srečanjem in sestankom.

Celoten portfolio

25.07.2018 21:00 - 23:59
Modri Kot
Tovarna Rog - Modri kot

Koga briga? #14 je izmed mnogih dogodkov z istim imenom, ki se bodo dogajali v Modrem kotu ob večerih, namenjenih za ustvarjalke_ustvarjalce vseh vrst. Naš prvi ljubiyay!

Skupaj se bomo vsedle_i za mizo ter razmišljale_i o nas samih v kontekstu

...

01.08.2018 21:00 - 23:59
Modri Kot
Tovarna Rog - Modri kot

Koga briga? #15 je izmed mnogih dogodkov z istim imenom, ki se bodo dogajali v Modrem kotu ob večerih, namenjenih za ustvarjalke_ustvarjalce vseh vrst. Naš prvi ljubiyay!

Skupaj se bomo vsedle_i za mizo ter razmišljale_i o nas samih v kontekstu

...