Cirkusarna NaokROG služi kot vadbišče različnih cirkuških in sorodnih veščin, ki temeljijo na medsebojni izmenjavi znanj, prav tako pa tudi kot gledališče, kjer si lahko zainteresirana javnost ogleda sadove teh vaj. Tu se izvajajo tudi delavnice različnih cirkuških veščin, za ljudi vseh starosti in nivojev znanja. Sodeluje z različnimi umetniškimi skupinami in gosti glasbene nastope ter predavanja. Prostor ponuja zatočišče tudi potujočim cirkusantom, ki pridejo v Ljubljano nastopat ali pa so samo na poti. V zameno za pomoč v prostoru, lahko tu vadijo, izmenjajo kakšen trik ali samo počivajo.

Njena dejavost je dostopna vsem saj temelji na prostovoljem delu in prostovoljnih prispevkih. Dobrodošel je vsakdo, ki želi prostoru ponuditi roko, za delo ali vajo.

Celoten portfolio

11.08.2018 21:00 - 23:30
Cirkusarna NaokROG
Galerija Alkatraz - AKC Metelkova

Vabljene_i na 4. DIY kabaret: feminizem ni šala!, ki bo v soboto 11.8. ob 21ih v na ploščadi pred Galerijo Alkatraz na AKC Metelkova mesto (tokrat prvič izven cirkuškega prostora Cirkusarna NaokROG) v sklopu 4. festivala Reciklart - umetniški

...