Koga briga? je četrti izmed mnogih dogodkov z istim imenom, ki se bodo dogajali v Modrem kotu ob večerih, namenjenih za ustvarjalke_ustvarjalce vseh vrst.

Skupaj se bomo vsedle_i za mizo ter razmišljale_i o nas samih v kontekstu naše umetniške produkcije, medsebojno stremeli h konstruktivni refleksiji našega dela (posamično in v celotni skupini) ter se pogovarjali o najrazličnejših temah iz našega skupnega (predhodno nezamejenega) polja interesov. Svoj čas bomo posvetili druga drugi_drug drugemu. V kolikor kdo od prisotnih ne govori slovensko, bomo govorili v angleščini.

Na naslednjih Koga briga? si obetamo krajših predstavitev umetniške produkcije posameznic_posameznikov ter skupinske refleksije odprtih tem, predstavljenih del ipd. Želimo se tudi spoznati med seboj ter se podpirati v naših individualnih raziskovanjih, najbrž pa se bo iz oblaka posamičnosti tudi izluščil kakšen skupni konglomerat v mišljenjskem ali produkcijskem smislu.

Na Koga briga? bomo slišali sonet in potem kdo ve, kdo ve.

Vabljene_i vse_i, ki delujete - vizualno, z besedami, z zvokom, telesom, prostorom, koncepti in mislimi.... (Smo koga pozabile_i? Pridite in nam to povejte ter se nam pridružite).

Prostor je namenjen kvalitetnemu druženju zato pa ne toleriramo nikakršnih retoričnih neprijaznosti, nasilja vseh vrst, egotripov in podobnih močeradov. Te bomo na ravni pogovora medsebojno regulirale_i ter v prostoru vzpostavljale_i varen prostor za artikulacijo naših senzibilnih umetniških dušic tudi zaradi tega, ker v izobraževalnem sistemu takega prostora ne dobimo, ker se premalo povezujemo med sabo in delujemo individualistično, čeprav tega morda sploh nočemo.

Odprti smo.

Se vidimo v sredo, vsako sredo!